Árajánlat kérés könyvelési szolgáltatásra

Szeretné megtudni, hogy mennyibe kerül Önnek, hogy levegyük válláról a gazdálkodással kapcsolatos feladatokat és igénybe vehesse könyvviteli szolgáltatásunkat?

konyveles2Kérjen árajánlatot!

A könyvviteli szolgáltatás összetett tevékenység, sok tényezőtől, paramétertől függ.  A szolgáltatás díja az elvégzett munka mennyisége határozza meg. Az árajánlat kérés pontosabb teljesítése végett fontos a részletes paraméterek megadása.

Töltse ki ezt az űrlapot! ⇒

(Az árajánlat kérés megadott adatait üzleti titokként kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek. Nemleges válasz esetén töröljük adatbázisunkból. Az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat itt olvashatja el.)

Mi történik az árajánlat kérés elküldése után?

1 -  Néhány napon belül, a megadott információk alapján, egy előzetes árajánlatot készítünk és elküldünk Önnek e-mail-ben.

2 - Ha még valamilyen fontos adatra volna szükségünk, akkor telefonon megkeressük.

3 - Ha az árajánlatra nemleges a válasza, akkor küldünk egy búcsú levelet, melyben felajánljuk a "Sikeres Vállalkozások Hírleve" kiadványunk díjmentes használatát. (Már ha még nem iratkozott fel rá.) Párhuzamosan az adatait töröljük adatbázisunkból.

4 - Ha ajánlatunk elnyerte tetszését, akkor keressük telefonon személyes találkozó egyeztetésére.

5 - A személyes találkozón pontosítjuk az együttműködés részleteit. Megbeszéljük, hogy milyen igényeik vannak felénk és milyen szolgáltatásokat tudunk nyújtani.

6 - Áttekintjük az előző év könyvelését, bizonylatait. Ha szükséges, az Önök érdekében javaslatot teszünk bizonyos változtatásokra.

7 - Pontosítjuk a szolgáltatásunk díját, megkötjük a szerződést.

8 - Teljes energiáját a vállalkozása szakmai irányítására fordíthatja, a könyvviteli, pénzügyi, gazdálkodási feladatok terhét levesszük válláról.

 
a *-gal jelzett mezőket kötelező kitölteni!

Az ajánlatkérés elküldésével elfogadja az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat!